fbpx

Ingatlanértékesítés

Keresési eredményei

Bízza ránk ingatlanát!

Az ingatlanvásárlás vagy az ingatlanváltás egy komoly, sokszor egy életre, de biztosan évekre vagy évtizedekre meghatározó esemény, amely magabiztos döntést és nagy körültekintést igénylő folyamat.

A Vesta Home Ingatlan alapításával célunk egy olyan ügynökség létrehozása volt, amelyben az eladók és vevők egyaránt kitűnő és megbízható partnerre találnak.

A Vesta Home Ingatlan egyik legfontosabb értéke a figyelem. Az első beszélgetéstől odafigyelünk ügyfelek kéréseire, szempontjaira, és az igényeiknek maximálisan megfelelő ingatlant ajánlunk a vásárlás tervezők figyelmébe. Az eladók részére pedig olyan vevőjelölteket közvetítünk, akik komoly érdeklődéssel rendelkeznek, azaz valós, potenciális vásárlók.

 

A Vesta Home Ingatlan minden munkatársa a szakterületén maximális felkészültséggel rendelkező szakember, akinek szakértelméért és hozzáállásáért kezeskedünk. A szakmai hozzáértésen túl pedig korrekt, becsületes, őszinte és emaptikus hozzáállást várunk el minden munkatársunktól, és pontosan ez az a versenyelőnyünk, amire az ügyfelek minden körülmények között számíthatnak irodánktól.

Fontos célkitűzésünk, hogy az egyre bonyolultabb ingatlan adásvételi környezetben minél kényelmesebb, egyszerűbb és problémamentes szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, az első gondolattól a beköltözésig. Szolgáltatásaink lefedik az ingatlan adás-vétel teljes spektrumát, az ügyfeleknek a folyamat minden lépése során támogatást nyújtunk.
Kiemelt törekvésünk, hogy minden egyedi esetben az összes körülményre kiterjedő tájékoztatást biztosítsunk a feleknek a lehetséges támogatásokról, hitel konstrukciókról, és mindkét fél igényeit szem előtt tartva zárjuk az eladó és a vevő számára is eredményes tranzakciót.
 

Miért éri meg ezt a szolgáltatást választani?

Időt és pénzt spórolunk

A Vesta Home Ingatlan belső építészei az Ön válláról levéve a terhet, illusztrálják látványtervekkel új Otthonát, időt, pénzt és energiát spórolva Önnek.

Szakértelem

A legjobb kezekbe adja otthona belső építészeti megtervezését, hiszen szakértőnk alaposan, kreatívan tervezik meg Álmai Otthonának belső tereit.

Megbízhatóság

Belső építészeti szakértőink az Ön elképzeléseire alapulva tervez és újít, maximális megbízhatóság mellett. Az Otthona még több lesz, mint amit elképzelt.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Hasonlítsa össze a hirdetéseket